WhatsApp nu mai merge pe dispozitive vechi ?

WhatsApp, cunoscuta platforma detinuta de Facebook a declarat intr-un comunicat in Februarie anul trecut (2016) ca va opri supportul pentru dispozitive ce ruleaza software invechit. Compania a declarat ca a fost o decizie greu de luat insa necesara, avand in vedere noile capabilitati care erau planuite sa apara pentru platforma de mesagerie instant Whatsapp. Si aici ne referim in special la apelurile video si la cele audio.

Chiar din noaptea anului nou Whatsapp a incetat sa mai functioneze pe anumite smartphone-uri cu sistem de operare mai vechi. Intr-un articol de pe blogul Whatsapp erau mentionate iOS de la Apple versiuni mai mici de iOS 6, sistemele de operare BlackBerry, Nokia Symbian . In ceea ce priveste sistemul de operare Android, Whatsapp a declarat ca tot ce este mai vechi de versiunea 2.2 (Froyo) nu va mai functiona. Nici Microsoft nu este ferit de aceasta excludere, tot ce este mai vechi de Windows Phone 7 nu va mai putea folosi Whatsapp.

Interesant de stiut ar fi si ce vor face cei care au ramas din cauza OS-ului invechit fara acces la Whatsapp, catre ce platforme se vor indrepta in cazul in care nu doresc sau nu pot din varii motive sa isi schimbe telefonul. Alte platforme de mesageire online sunt mai restrictive decat Whatsapp, messengerul de la Facebook nu merge pe sisteme de operare chiar mai noi cum ar fi Android 4. Aceeasi problema si cu Skype.

Cu Whatsapp avand mai mult de 1 miliard de utilizatori suntem curiosi cu cat s-a redus acest numar dupa anul nou… Voua va mai merge Whataspp de la 1 Ianuaire 2017?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *